Resolved Server Online but shows as Offline for others

Installation Problems Support
Post Reply
User avatar
TheWhitesmith
Member
Member
Morocco
Posts: 33
Joined: 2 Years Ago
Location: Temara/Rabat
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times
Age: 19
Contact:

Server Online but shows as Offline for others

#1

Post by TheWhitesmith » 2 Years Ago

I'd like to get some help, I downloaded and unzipped the linux package and putted it on my Server.
Now when someone adds my ip in his favorites, it wont show and if he types connect ip, it doesnt work.
Notice that for some, it do work (including me) but others do not
I'd like someone to help me if he already experienced such a weird bug
[SYA] CSGO-Mod for CS 1.6 [ Cases/Keys/Rank ]
IP: 149.202.251.74:27016

User avatar
Raheem
Mod Developer
Mod Developer
Egypt
Posts: 1972
Joined: 2 Years Ago
Location: Egypt
Has thanked: 32 times
Been thanked: 108 times
Age: 22
Contact:

#2

Post by Raheem » 2 Years Ago

Hmm, Give me your server IP so i can see myself. This i don't think it's related to the Mod because i don't face it before.

But to ask you it's like, When you try to enter the server it starts but it stops during precaching resources or when you enter the server the game stops for you?

If the server is online and there is players inside it playing without problems but NO ONE not some can join so this is DDoS flood.

Let me check your server and give me some information so i can help.
These users thanked the author Raheem for the post:
TheWhitesmith (2 Years Ago)
You don't know? Learn and you will know.

User avatar
TheWhitesmith
Member
Member
Morocco
Posts: 33
Joined: 2 Years Ago
Location: Temara/Rabat
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times
Age: 19
Contact:

#3

Post by TheWhitesmith » 2 Years Ago

I just reinstalled HLDS and put reHLDS in it, those people that couldnt see the server (server is not responding) can see it now.
I think the problem comes from reunion but I'm really not sure, because I removed amxx module from metamod list and the problem still occurs.
I'm using now dproto with reHLDS, problem seems fixed, but is it safe to use it?

Thank you for your reply, and more for your awesome Community :D
[SYA] CSGO-Mod for CS 1.6 [ Cases/Keys/Rank ]
IP: 149.202.251.74:27016

User avatar
Raheem
Mod Developer
Mod Developer
Egypt
Posts: 1972
Joined: 2 Years Ago
Location: Egypt
Has thanked: 32 times
Been thanked: 108 times
Age: 22
Contact:

#4

Post by Raheem » 2 Years Ago

Dproto will not work with ReHLDS.
You don't know? Learn and you will know.

johnnysins2000
Veteran Member
Veteran Member
Pakistan
Posts: 672
Joined: 2 Years Ago
Location: Lahore
Has thanked: 11 times
Been thanked: 10 times
Age: 22
Contact:

#5

Post by johnnysins2000 » 2 Years Ago

TheWhitesmith wrote:
2 Years Ago
I just reinstalled HLDS and put reHLDS in it, those people that couldnt see the server (server is not responding) can see it now.
I think the problem comes from reunion but I'm really not sure, because I removed amxx module from metamod list and the problem still occurs.
I'm using now dproto with reHLDS, problem seems fixed, but is it safe to use it?

Thank you for your reply, and more for your awesome Community :D
use reunion instead of dproto brother

dproto won't work with ReHLDS
Nobody Is That Busy If They Make Time :roll:

User avatar
TheWhitesmith
Member
Member
Morocco
Posts: 33
Joined: 2 Years Ago
Location: Temara/Rabat
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times
Age: 19
Contact:

#6

Post by TheWhitesmith » 2 Years Ago

oh okay I realised it was a problem with the port (27016), I've used the Full Pack on another VPS and it worked :) thank you
[SYA] CSGO-Mod for CS 1.6 [ Cases/Keys/Rank ]
IP: 149.202.251.74:27016

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest