Big problem !

Installation Problems Support
raouf
Member
Member
Algeria
Posts: 34
Joined: 2 Years Ago
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times
Contact:

Big problem !

#1

Post by raouf » 1 Year Ago

hello guys , i have a big problem !!

i have a server ( running with zombie escape v1.1) and no-steam players cannot enter on opengl mod cuz the game crashes . They must enter on software mode and they hate it . How can i fix this ?
I'm A muslim :)

allah akbar :D

User avatar
Raheem
Mod Developer
Mod Developer
Egypt
Posts: 1950
Joined: 2 Years Ago
Location: Egypt
Has thanked: 32 times
Been thanked: 108 times
Age: 21
Contact:

#2

Post by Raheem » 1 Year Ago

I think this problem related to the client not our Mod. I don't know infact what may cause this and i never face something like this, you can search about this problem.
You don't know? Learn and you will know.

raouf
Member
Member
Algeria
Posts: 34
Joined: 2 Years Ago
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times
Contact:

#3

Post by raouf » 1 Year Ago

I think it's from the mod . because all players cannot connect to the server with OpenGL mod . and if they tried the game crashes . please find a solution for me :(
I'm A muslim :)

allah akbar :D

johnnysins2000
Veteran Member
Veteran Member
Pakistan
Posts: 672
Joined: 2 Years Ago
Location: Lahore
Has thanked: 11 times
Been thanked: 10 times
Age: 22
Contact:

#4

Post by johnnysins2000 » 1 Year Ago

raouf wrote:
1 Year Ago
hello guys , i have a big problem !!

i have a server ( running with zombie escape v1.1) and no-steam players cannot enter on opengl mod cuz the game crashes . They must enter on software mode and they hate it . How can i fix this ?
first update the mod bro

second the mod does not cause the problem u describe

it 's the problem with hlds u have in your server
try a good hlds ! then run the mod on it !

it will be fix in no time

that's the only best solution i can give u !
Nobody Is That Busy If They Make Time :roll:

raouf
Member
Member
Algeria
Posts: 34
Joined: 2 Years Ago
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times
Contact:

#5

Post by raouf » 1 Year Ago

i don't know how to place the mod . so i downloaded the Full Pack and it hasn't 1.2v . can you tell me how to update it ?

PS : the hlds is the same in the FULL PACK .
I'm A muslim :)

allah akbar :D

johnnysins2000
Veteran Member
Veteran Member
Pakistan
Posts: 672
Joined: 2 Years Ago
Location: Lahore
Has thanked: 11 times
Been thanked: 10 times
Age: 22
Contact:

#6

Post by johnnysins2000 » 1 Year Ago

raouf wrote:
1 Year Ago
i don't know how to place the mod . so i downloaded the Full Pack and it hasn't 1.2v . can you tell me how to update it ?

PS : the hlds is the same in the FULL PACK .
It's the same HLDS of ze which Raheem posted ?

Ok if that's the case just update your mod !

To update your mod

You need compile all the main sma file of ze

Which is ze_core and also some other files as well!

Just compile one by one!

And put or replace amxx file with your previous v1.1 amxx file
Nobody Is That Busy If They Make Time :roll:

raouf
Member
Member
Algeria
Posts: 34
Joined: 2 Years Ago
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times
Contact:

#7

Post by raouf » 1 Year Ago

Updated the mod . Changed the HLDS . Still the problem
I'm A muslim :)

allah akbar :D

johnnysins2000
Veteran Member
Veteran Member
Pakistan
Posts: 672
Joined: 2 Years Ago
Location: Lahore
Has thanked: 11 times
Been thanked: 10 times
Age: 22
Contact:

#8

Post by johnnysins2000 » 1 Year Ago

raouf wrote:
1 Year Ago
Updated the mod . Changed the HLDS . Still the problem
well then this is their problem '


the non steam one's


ask them that what error do they face exactly!

if they can copy and paste the error from their console or windows

i can try to make your problem go away !
Nobody Is That Busy If They Make Time :roll:

raouf
Member
Member
Algeria
Posts: 34
Joined: 2 Years Ago
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times
Contact:

#9

Post by raouf » 1 Year Ago

the error is : When they connect to the server . The game crashes while its on "Precaching Resources"
I'm A muslim :)

allah akbar :D

johnnysins2000
Veteran Member
Veteran Member
Pakistan
Posts: 672
Joined: 2 Years Ago
Location: Lahore
Has thanked: 11 times
Been thanked: 10 times
Age: 22
Contact:

#10

Post by johnnysins2000 » 1 Year Ago

raouf wrote:
1 Year Ago
the error is : When they connect to the server . The game crashes while its on "Precaching Resources"
tell them to write this in console and connect to server!

fs_lazy_precache 1
Nobody Is That Busy If They Make Time :roll:

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest