Resolved OPG: FastDL

Installation Problems Support
User avatar
ZinoZack47
Member
Member
Morocco
Posts: 9
Joined: 1 Year Ago
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

OPG: FastDL

#1

Post by ZinoZack47 » 1 Year Ago

Hey Uh I am new in this forum but I want to know if it is possible to add an FDL Auto-FDL Button to Open Game Panel.

User avatar
Mohamed Alaa
Mod Developer
Mod Developer
Egypt
Posts: 624
Joined: 2 Years Ago
Location: Egypt
Has thanked: 34 times
Been thanked: 48 times
Age: 19
Contact:

#2

Post by Mohamed Alaa » 1 Year Ago

What?

Edit:
Check: viewtopic.php?f=20&t=1992
Want your own mod edition? PM me.
Accepting web projects.
CS 1.6 hosting: powergamingtech.com

User avatar
Raheem
Mod Developer
Mod Developer
Egypt
Posts: 1972
Joined: 2 Years Ago
Location: Egypt
Has thanked: 32 times
Been thanked: 108 times
Age: 22
Contact:

#3

Post by Raheem » 1 Year Ago

What you mean by button? please explain more.
You don't know? Learn and you will know.

User avatar
ZinoZack47
Member
Member
Morocco
Posts: 9
Joined: 1 Year Ago
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

#4

Post by ZinoZack47 » 1 Year Ago

Raheem wrote:
1 Year Ago
What you mean by button? please explain more.
Not litterally a button. I Mean like creating an option that updates the fdl.

Image

User avatar
Mohamed Alaa
Mod Developer
Mod Developer
Egypt
Posts: 624
Joined: 2 Years Ago
Location: Egypt
Has thanked: 34 times
Been thanked: 48 times
Age: 19
Contact:

#5

Post by Mohamed Alaa » 1 Year Ago

ZinoZack47 wrote:
1 Year Ago
Not litterally a button. I Mean like creating an option that updates the fdl.

Image
Check: viewtopic.php?f=20&t=1992
I think you will need to edit GP to add that button.
Want your own mod edition? PM me.
Accepting web projects.
CS 1.6 hosting: powergamingtech.com

User avatar
ZinoZack47
Member
Member
Morocco
Posts: 9
Joined: 1 Year Ago
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

#6

Post by ZinoZack47 » 1 Year Ago

Jack GamePlay wrote:
1 Year Ago
ZinoZack47 wrote:
1 Year Ago
Not litterally a button. I Mean like creating an option that updates the fdl.

Image
Check: viewtopic.php?f=20&t=1992
I think you will need to edit GP to add that button.
Obviously but how?

User avatar
Raheem
Mod Developer
Mod Developer
Egypt
Posts: 1972
Joined: 2 Years Ago
Location: Egypt
Has thanked: 32 times
Been thanked: 108 times
Age: 22
Contact:

#7

Post by Raheem » 1 Year Ago

Will need knowledge in PHP+HTML+CSS to edit it.
You don't know? Learn and you will know.

User avatar
ZinoZack47
Member
Member
Morocco
Posts: 9
Joined: 1 Year Ago
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

#8

Post by ZinoZack47 » 1 Year Ago

Raheem wrote:
1 Year Ago
Will need knowledge in PHP+HTML+CSS to edit it.
Isn't there some kind of a code you put after you make an addon in OPG?

User avatar
Mohamed Alaa
Mod Developer
Mod Developer
Egypt
Posts: 624
Joined: 2 Years Ago
Location: Egypt
Has thanked: 34 times
Been thanked: 48 times
Age: 19
Contact:

#9

Post by Mohamed Alaa » 1 Year Ago

ZinoZack47 wrote:
1 Year Ago
Raheem wrote:
1 Year Ago
Will need knowledge in PHP+HTML+CSS to edit it.
Isn't there some kind of a code you put after you make an addon in OPG?
I don't it requires any code or knowledge as they won't be so that mad to not make an option to make that button.
Want your own mod edition? PM me.
Accepting web projects.
CS 1.6 hosting: powergamingtech.com

User avatar
Raheem
Mod Developer
Mod Developer
Egypt
Posts: 1972
Joined: 2 Years Ago
Location: Egypt
Has thanked: 32 times
Been thanked: 108 times
Age: 22
Contact:

#10

Post by Raheem » 1 Year Ago

WHT jack? :flushed:

I have 0 knowledge with this open game panel, i never used it.
You don't know? Learn and you will know.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests