Resolved How to fix this Bug

Coding Help/Re-API Supported
User avatar
lizoumapper
Mapper
Mapper
Morocco
Posts: 202
Joined: 1 Year Ago
Location: Morocco
Has thanked: 20 times
Been thanked: 14 times
Age: 18
Contact:

How to fix this Bug

#1

Post by lizoumapper » 1 Year Ago

when i shoot any weapon located in extra items on any wall show this
how to fix this bug

Image
Image
Image

I Need Help :|
This is my blog : http://lizoumappercs.ga
GoldSource Engine :D

Mystic Viper
Senior Member
Senior Member
Romania
Posts: 115
Joined: 1 Year Ago
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times
Contact:

#2

Post by Mystic Viper » 1 Year Ago

Yes this happend and on my server...is from core i think

czirimbolo
Veteran Member
Veteran Member
Poland
Posts: 563
Joined: 3 Years Ago
Has thanked: 20 times
Been thanked: 2 times
Contact:

#3

Post by czirimbolo » 1 Year Ago

Never faced this problem. Do you use some plugins related to grenades?
Image

User avatar
lizoumapper
Mapper
Mapper
Morocco
Posts: 202
Joined: 1 Year Ago
Location: Morocco
Has thanked: 20 times
Been thanked: 14 times
Age: 18
Contact:

#4

Post by lizoumapper » 1 Year Ago

Mystic Viper wrote:
1 Year Ago
Yes this happend and on my server...is from core i think
i begin was server work good
but now happened thiis
This is my blog : http://lizoumappercs.ga
GoldSource Engine :D

czirimbolo
Veteran Member
Veteran Member
Poland
Posts: 563
Joined: 3 Years Ago
Has thanked: 20 times
Been thanked: 2 times
Contact:

#5

Post by czirimbolo » 1 Year Ago

Probably it is caused by extra item
Image

Muhammet20
Veteran Member
Veteran Member
Posts: 408
Joined: 1 Year Ago
Has thanked: 36 times
Been thanked: 5 times
Contact:

#6

Post by Muhammet20 » 1 Year Ago

@lizoumapper, you said your server was working
post here what you added in the last time.

User avatar
lizoumapper
Mapper
Mapper
Morocco
Posts: 202
Joined: 1 Year Ago
Location: Morocco
Has thanked: 20 times
Been thanked: 14 times
Age: 18
Contact:

#7

Post by lizoumapper » 1 Year Ago

Muhammet20 wrote:
1 Year Ago
@lizoumapper, you said your server was working
post here what you added in the last time.
how to fix
This is my blog : http://lizoumappercs.ga
GoldSource Engine :D

Muhammet20
Veteran Member
Veteran Member
Posts: 408
Joined: 1 Year Ago
Has thanked: 36 times
Been thanked: 5 times
Contact:

#8

Post by Muhammet20 » 1 Year Ago

@lizoumapper, try to remove your last added plugins one by one and you'll find the problem :)

User avatar
lizoumapper
Mapper
Mapper
Morocco
Posts: 202
Joined: 1 Year Ago
Location: Morocco
Has thanked: 20 times
Been thanked: 14 times
Age: 18
Contact:

#9

Post by lizoumapper » 1 Year Ago

Muhammet20 wrote:
1 Year Ago
@lizoumapper, try to remove your last added plugins one by one and you'll find the problem :)
i try not thing
This is my blog : http://lizoumappercs.ga
GoldSource Engine :D

czirimbolo
Veteran Member
Veteran Member
Poland
Posts: 563
Joined: 3 Years Ago
Has thanked: 20 times
Been thanked: 2 times
Contact:

#10

Post by czirimbolo » 1 Year Ago

put your amx_plugins here!
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests