Next Version Ideas, New Release...

Community News/Announcements
User avatar
Raheem
Mod Developer
Mod Developer
Egypt
Posts: 1962
Joined: 2 Years Ago
Location: Egypt
Has thanked: 32 times
Been thanked: 108 times
Age: 21
Contact:

Re: Next Version Ideas, New Release...

#41

Post by Raheem » 2 Years Ago

OK, For your first idea: Screen shake when you infect zombie i say for you it's already exist in our Compatible Plugins List it's name: 7- Damage & Death Effect

And about flare i see it's useless for zombie escape so i don't add it. But i edited the custom flash light plugin to work with our mod so you can use it better. Find also the custom flashlight plugin here: viewtopic.php?f=15&t=45 (Compatible Plugins List)
You don't know? Learn and you will know.

johnnysins2000
Veteran Member
Veteran Member
Pakistan
Posts: 672
Joined: 2 Years Ago
Location: Lahore
Has thanked: 11 times
Been thanked: 10 times
Age: 22
Contact:

#42

Post by johnnysins2000 » 2 Years Ago

Raheem wrote:
2 Years Ago
OK, For your first idea: Screen shake when you infect zombie i say for you it's already exist in our Compatible Plugins List it's name: 7- Damage & Death Effect

And about flare i see it's useless for zombie escape so i don't add it. But i edited the custom flash light plugin to work with our mod so you can use it better. Find also the custom flashlight plugin here: viewtopic.php?f=15&t=45 (Compatible Plugins List)
OK bro

viewtopic.php?f=20&p=1280&sid=6d542d2bd ... 0ba2#p1280

Look at this topic as well :)
Nobody Is That Busy If They Make Time :roll:

User avatar
Raheem
Mod Developer
Mod Developer
Egypt
Posts: 1962
Joined: 2 Years Ago
Location: Egypt
Has thanked: 32 times
Been thanked: 108 times
Age: 21
Contact:

#43

Post by Raheem » 2 Years Ago

Done bro :)
You don't know? Learn and you will know.

johnnysins2000
Veteran Member
Veteran Member
Pakistan
Posts: 672
Joined: 2 Years Ago
Location: Lahore
Has thanked: 11 times
Been thanked: 10 times
Age: 22
Contact:

#44

Post by johnnysins2000 » 2 Years Ago

Raheem is this a Good idea?

The Person who is VIP should Have a class like this

Class : VIP Human

And He should also have the ability to carry 2-3 guns

Like multigunner
Nobody Is That Busy If They Make Time :roll:

User avatar
Raheem
Mod Developer
Mod Developer
Egypt
Posts: 1962
Joined: 2 Years Ago
Location: Egypt
Has thanked: 32 times
Been thanked: 108 times
Age: 21
Contact:

#45

Post by Raheem » 2 Years Ago

This maybe added but when we make new ZE VIP system.
You don't know? Learn and you will know.

User avatar
GODFATHER
Member
Member
India
Posts: 25
Joined: 2 Years Ago
Location: INDIA,Karnataka,Banglore
Has thanked: 0
Been thanked: 4 times
Age: 19
Contact:

#46

Post by GODFATHER » 2 Years Ago

i Know this is lame but it may be worth to give it a try , how will it be if we can make a special round where a random plaer will become VIP and the others will have to protect him take him safleay to the escape point from the zombies if a player is infected no prob but when vip is infected GAME over plus VIP will have a strong weapon but less bullets , in the same round a random zombie shall be selected and he will become the boss xD hope ull like this idea xD pls dont Blast at me if this idea is lame :v
I Cant keep Calm im a Gamer ;)

User avatar
Raheem
Mod Developer
Mod Developer
Egypt
Posts: 1962
Joined: 2 Years Ago
Location: Egypt
Has thanked: 32 times
Been thanked: 108 times
Age: 21
Contact:

#47

Post by Raheem » 2 Years Ago

So this now will turn to VIP mod like in normal CS1.6.. You can play ZP with es_ maps and it will be good :lol:
You don't know? Learn and you will know.

monk
Member
Member
Bulgaria
Posts: 12
Joined: 2 Years Ago
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0
Contact:

#48

Post by monk » 2 Years Ago

I don't use freezetime, so when run start after 20 seconds to return zombies into the base, because now its froze it in run.
And seconds is to make a chech if player is connected, because now when player connect the countdown is not removed and there are 2 zombies, not 1 human and 1 zm.

johnnysins2000
Veteran Member
Veteran Member
Pakistan
Posts: 672
Joined: 2 Years Ago
Location: Lahore
Has thanked: 11 times
Been thanked: 10 times
Age: 22
Contact:

#49

Post by johnnysins2000 » 2 Years Ago

monk wrote:
2 Years Ago
I don't use freezetime, so when run start after 20 seconds to return zombies into the base, because now its froze it in run.
And seconds is to make a chech if player is connected, because now when player connect the countdown is not removed and there are 2 zombies, not 1 human and 1 zm.
Thnx For Reporting this

Raheem I removed the freeze code from the main sma. And Did u know what happened? Same thing what monk describes

This only occurs when u remove the freeze code or freeze time from the main core ! Or when u don't use freeze time!

Monk For now use freeze time and it's code ... Afterwards Raheem will tell you what to do!
Nobody Is That Busy If They Make Time :roll:

johnnysins2000
Veteran Member
Veteran Member
Pakistan
Posts: 672
Joined: 2 Years Ago
Location: Lahore
Has thanked: 11 times
Been thanked: 10 times
Age: 22
Contact:

#50

Post by johnnysins2000 » 2 Years Ago

If Raheem u are going to Remove Freeze code then do it only for those members who want them... Since in my opinion Freeze time is also a part of ze and makes the GamePlay Fair :)
Nobody Is That Busy If They Make Time :roll:

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest