Levels-XP System

Gameplay Addons
User avatar
Luxurious
Senior Member
Senior Member
Egypt
Posts: 144
Joined: 1 Year Ago
Location: Egypt
Has thanked: 3 times
Been thanked: 4 times
Contact:

Re: Levels-XP System

#91

Post by Luxurious » 1 Month Ago

Muhammet20 wrote:
1 Month Ago
Luxurious wrote:
1 Month Ago
  1. L 07/21/2019 - 00:36:25: [AMXX] Plugin "cs_weap_models_api.amxx" failed to load: Module/Library "cstrike" required for plugin.  Check modules.ini.
  2. Executing ReGameDLL Configuration File
Whats Problem Here ! i am usin latest ReGameDLL !
i think you must do this:
go to configs/modules.ini then add reapi
  1. ;fun
  2. ;engine
  3. ;fakemeta
  4. ;geoip
  5. ;sockets
  6. ;regex
  7. ;nvault
  8. ;hamsandwich
  9. ;reapi
here is my Modules.ini !
but i think the problem with regamedll version !
DragonsXtreme Zombie-Escape V1.4
IP : 81.2.247.149:27015

User avatar
Muhammet20
Veteran Member
Veteran Member
Syria
Posts: 365
Joined: 11 Months Ago
Location: Turkey
Has thanked: 36 times
Been thanked: 5 times
Age: 13
Contact:

#92

Post by Muhammet20 » 1 Month Ago

Luxurious wrote:
1 Month Ago
Muhammet20 wrote:
1 Month Ago
Luxurious wrote:
1 Month Ago
  1. L 07/21/2019 - 00:36:25: [AMXX] Plugin "cs_weap_models_api.amxx" failed to load: Module/Library "cstrike" required for plugin.  Check modules.ini.
  2. Executing ReGameDLL Configuration File
Whats Problem Here ! i am usin latest ReGameDLL !
i think you must do this:
go to configs/modules.ini then add reapi
  1. ;fun
  2. ;engine
  3. ;fakemeta
  4. ;geoip
  5. ;sockets
  6. ;regex
  7. ;nvault
  8. ;hamsandwich
  9. ;reapi
here is my Modules.ini !
but i think the problem with regamedll version !
i don't know so
.::Kaya Gaming || Never Give Up || Zombie Escape::.
https://kaya-gaming.ga/index.php

I just believe in two things, First thing is who i see in the mirror, second thing is who i don't see in the sky.

User avatar
tmv
Member
Member
Russia
Posts: 31
Joined: 1 Month Ago
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0
Age: 19
Contact:

#93

Post by tmv » 2 Weeks Ago

Hi, when a player jumps around more than once the choke number suddenly goes up but when I disable this plugin this issue is gone. I've tested it a lot and I'm pretty sure about it.

czirimbolo
Veteran Member
Veteran Member
Poland
Posts: 509
Joined: 2 Years Ago
Has thanked: 19 times
Been thanked: 1 time
Contact:

#94

Post by czirimbolo » 2 Weeks Ago

forum is dead and no one will fix this
Image

User avatar
Raheem
Mod Developer
Mod Developer
Egypt
Posts: 1961
Joined: 2 Years Ago
Location: Egypt
Has thanked: 32 times
Been thanked: 108 times
Age: 21
Contact:

#95

Post by Raheem » 2 Weeks Ago

tmv wrote:
2 Weeks Ago
Hi, when a player jumps around more than once the choke number suddenly goes up but when I disable this plugin this issue is gone. I've tested it a lot and I'm pretty sure about it.
I did not understand, what this means?
czirimbolo wrote:
2 Weeks Ago
forum is dead and no one will fix this
Why you say this? still alive.
You don't know? Learn and you will know.

User avatar
Mohamed Alaa
Mod Developer
Mod Developer
Egypt
Posts: 589
Joined: 2 Years Ago
Location: Egypt
Has thanked: 34 times
Been thanked: 48 times
Age: 19
Contact:

#96

Post by Mohamed Alaa » 1 Day Ago

Updated:
  • Updated plugin so all MySQL information will not be stored in several, instead will be stored in 1 column created by Escape Coins
Not interested in CS/Pawn anymore.
Accepting web projects.

czirimbolo
Veteran Member
Veteran Member
Poland
Posts: 509
Joined: 2 Years Ago
Has thanked: 19 times
Been thanked: 1 time
Contact:

#97

Post by czirimbolo » 14 Hours Ago

Thats all? Can you finally fix this system? In this system I have to change 'ze_maxlevels_increment' manually, because required XP for next levels (high levels) will be TOO HIGH (like couple of billions). Its horrible
Image

User avatar
Mohamed Alaa
Mod Developer
Mod Developer
Egypt
Posts: 589
Joined: 2 Years Ago
Location: Egypt
Has thanked: 34 times
Been thanked: 48 times
Age: 19
Contact:

#98

Post by Mohamed Alaa » 4 Hours Ago

czirimbolo wrote:
14 Hours Ago
Thats all? Can you finally fix this system? In this system I have to change 'ze_maxlevels_increment' manually, because required XP for next levels (high levels) will be TOO HIGH (like couple of billions). Its horrible
I have made 2 versions and they are separated. 1 with manual max xp & the other is the same as the original.
What other problems do you face?
Not interested in CS/Pawn anymore.
Accepting web projects.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests